dinsdag 7 juni 2011

Getrouwd!


Vorige maand, op 7 mei om precies te zijn, ben ik getrouwd met mijn vrouw Irene. Ik had zelf niet zien aankomen dat dit daadwerkelijk een van de mooiste dagen van mijn leven zou worden. Al onze vrienden en familie waren erbij, het weer was prachtig en de tuin van mijn moeder (waar we trouwden) zag er schitterend uit. Vreselijk veel mensen hebben ons geholpen om er een prachtige dag van te maken. Er bleven 70 man kamperen, we kookten met 80 man vier heerlijke gangen en de speeches en verhalen waren betoverend. Ik was de hele dag zielsgelukkig. Voor iedereen die nog niet getrouwd is; Ik kan het van harte aanbevelen. En het hoeft echt geen stijve bende te zijn. Een feest om de liefde en het leven te vieren, een betere reden bestaat toch niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten