zondag 20 november 2011

Heartmath, voor echte rust in je kop!


Sinds een week of zes ben ik verslingerd aan een apparaatje dat mij helpt om meer te genieten van mijn leven. Klinkt goed he? Het apparaat heet de emwave en is gemaakt door heartmath. Het apparaat laat mij zien hoe mijn hartritme is. Daarbij heb ik geleerd hoe ik met simpele technieken rust in mijn kop kan krijgen. Het hartritme blijkt daar direct op te reageren. Ik oefen elke dag een kwartiertje en merk dat ik daardoor veel kalmer door het leven kan gaan. Het apparaat helpt me mijn emoties eerder te herkennen en daar adequaat op te reageren. Ik focus mij makkelijker op de zaken die er op dat moment toe doen en raak dus minder afgeleid door angstgevoelens. Ik kan het daarmee iedereen van harte aanbevelen. Het leven wordt er erg mooi door. Kost wel wat, voor 220 euro koop je het apparaat en de bijbehorende software. Ik heb er zelf een introductieworkshop voor 35 euro bij gedaan, dat is goed bevallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten