donderdag 28 maart 2013

Ik ben vader!

30 januari 2013 ben ik trotse vader geworden van Felix. Zijn geboorte is zeker het meest emotionele moment dat ik sinds het overlijden van mijn vader heb meegemaakt. Ik was compleet overdonderd, wist niet waar ik het zoeken moest. Wat een ongelooflijk mooi moment, ineens ligt er een mensje 50 cm in mijn armen. Ik begrijp nu waarom jonge ouders zo vreselijk veel over hun kinderen praten. Alles wat hij nieuw kan (ogen openen, op zijn buik liggen, brabbelen, heel veel poepen, een nacht niet poepen, hard huilen) lijkt een major news event. Als mensen vragen hoe het met me gaat vertel ik eerst dat het goed gaat met Felix. Inmiddels is het gelukkig een klein beetje gewend. Niet veranderd is gezelligheid en rust die hij met zich mee heeft gebracht. 's Ochtends moet ik mezelf wegtrekken van huis en wieg, 's avonds hoop ik dat hij niet wil slapen zodat ik hem nog even mag vasthouden. Dit kan ik iedereen van harte aanraden!!!

Geen opmerkingen: