dinsdag 9 april 2013

Aura's en chakra's, for real?


Vorige week heb ik me laten readen door een aura reader. Gedreven door nieuwsgierigheid en aanbevelingen van collega's maakte ik een afspraak. Na een kort introductiegesprekje volgde las de reader bijna 2 uur voor uit mijn boek. Ze ging mijn chakra's af en vertelde in een soort trance wat ze zag. Daarvoor moest ik bij haar "inloggen" door mijn naam hard op uit te spreken. Na de sessie kreeg ik de hele reading mee naar huis op CD. De resultaten? Gemengde gevoelens. Ik was verrast door wat zij over mij wist te vertellen zonder dat we praatten. Ze zette mijn karakter behoorlijk neer en benoemde wat belangrijk voor mij is. Ze haalde informatie uit mijn vorige levens die behoorlijke aansluiting hebben op waar ik nu mee bezig ben. Aan de andere kant; met de informatie die ze van mij had; ze kent mijn vak en in het introgesprek vertelde ik onder andere over mijn jonge vaderschap. Met een beetje kwade wil van mijn kant zou ik de resultaten kunnen bagatelliseren tot een knappe en fantasievolle afleiding van de gegevens die de reader op voorhand van mij had. Vertwijfeld blijf ik achter....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten