woensdag 2 april 2014

The School of Life komt naar Amsterdam!! YES!

Sinds het begin van mijn bestaan als zelfstandig ondernemer ben ik al fan van de School of Life. Al 5 jaar geleden droomde ik ervan om hem naar Nederland te halen. Dat was veel te vroeg. Nu heb ik de grote mazzel dat mijn kantoorgenoten van Brandstof dezelfde wens hadden. Zij konden het aan, samen met de Vrije Academie. 25 april openen de deuren. Met Allain de Botton, in de Nieuwe Kerk. De kaartjes waren in no time uitverkocht. Het leukste vind ik nog wel dat ik zelf een bijdrage ga leveren. Als "core faculty member" ga ik programma's verzorgen. Ik begin de komende maanden met "how to have better conversations". Deze dagen ben ik er mee bezig om daar een inspirerende sessie van te maken. Leuk als je een keer komt kijken! Voor alle informatie kijk op www.theschooloflifeamsterdam.nl.

Geen opmerkingen: