woensdag 14 januari 2015

Stadsverlichting

Onlangs ben ik op zondagavond naar de Amsterdamse Jordaan afgereisd om mee te doen aan de zogenaamde Stadsverlichting. Een initiatief in Amsterdam georganiseerd door Tijn Touber.Het is een kosteloze meditatiesessie van een uur, waarin iedereen welkom is die hier aan mee wil doen. De stadsverlichting vond plaats in de prachtige Nieuwe Yogaschool, onder meer opgericht door de auteur van het boek "Van Stilte naar Succes" Egbert Mulder. Hij interviewde een 10-tal topondernemers over de rol van meditatie in hun leven. Ik las zijn boek en was geïnspireerd. Geïnspireerd om me te focussen op de belangrijke zaken in mijn leven. Te ontspannen en aandacht te geven aan mezelf en degenen om me heen. Te bedenken wat echt belangrijk voor mij is. Dank!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten