Coaching


Ik beleef er heel erg veel plezier aan om mensen op weg te helpen naar een nieuwe toekomst.Uitdagingen waar ik met mensen aan werk zijn onder anderen: 
- Gelukkig werken.
- Beter presteren op mijn werk.
- Beter communiceren.
- Work-life balance verbeteren.
- Ontdekken wat zij daadwerkelijk willen.
- Ontdekken waar mensen goed in zijn.
Ik ben altijd nieuwsgierig naar mijn clienten, wil precies weten hoe zij elkaar steken, waarom ze doen zoals ze doen. Met de antwoorden die ik boven tafel krijg, zijn zij meestal al een stuk verder. Zo ontdekken we dan samen wat er werkelijk bij iemand past, hoe hij of zij helemaal tot zijn recht kan komen. Daarnaast ondersteun ik mensen bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, het schrijven van motivatiebrieven en het maken van een goed CV.
Ik doe dit werk voor zowel outplacementtrajecten (voor organisaties) als particulieren.
Bel of mail mij voor meer informatie. 

Een lijstje van reacties van mensen die ik eerder heb gecoacht:

Energie
"Na een aantal gesprekken en opdrachten die ik kreeg van Wicher was het voor mij duidelijk wat de dingen zijn waar ik energie van krijg. Pas hierna ben ik met Wicher deze voorkeuren gaan linken aan eventuele banen. Wat mij vooral is bijgebleven is dat Wicher volledig met je mee denkt en dit doet zonder enige vorm van eigen belang. Op deze manier heb ik zelf, met de hulp van Wicher, al mijn gedachten, ideeën en plannen kunnen structuren. Door de uitkomst van deze gesprekken weet ik wat ik de komende periode wil gaan doen, kan ik mij nog beter voorbereiden en er voor zorgen dat ik op die positie terecht zal komen. Ik kan en zal iedereen Wicher aanraden!"
Reinier

Gemotiveerd
"Bijna afgestudeerd en nog steeds niet weten wat voor baan bij mij past, dat frustreerde mij enorm. Om er achter zien te komen wat ik wel leuk vind om te doen in plaats van niet, heb ik Wicher ingeschakeld. Na een paar coachingssessies weet ik nu eindelijk wat ik wil en ben ik ontzettend gemotiveerd om datgene ook te bereiken. De sessies zijn voor mij een goede investering geweest en ik kan hierover alleen maar zeggen, gewoon doen!"
Rachel

Droombaan 
“Wicher heeft mij de juiste richting in geduwd wat betreft het zoeken naar mijn droombaan. Door naar mij te luisteren, de juiste vragen te stellen, mij te adviseren en zijn netwerk open te stellen, weet ik zeker dat ik mijn droombaan in een kort tijdsbestek zal vinden. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat ik me bij Wicher direct op mijn gemak voelde, dat zorgde ervoor dat we snel tot de kern kwamen.”
Anne, KLM 

Perspectief
“Door de juiste vragen te stellen en kritisch te blijven heeft Wicher mij geholpen om dingen in perspectief te plaatsen en tot inzichten te komen met betrekking tot mijn zelfontwikkeling. Wicher weet dit op een positieve manier te doen, geeft je vertrouwen en komt bovendien met inspirerende en praktische ideeën!”
Maartje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten