Mijn Achtergrond


Ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Al op de basisschool organiseerde ik gespreksmiddagen voor mijn klasgenoten. Nu nog steeds geniet ik van open contact tussen mensen. Het faciliteren van omgevingen waarin mensen effectief kunnen leren is mijn hoogste doel. Ik zie mijzelf dan ook liever als een facilitator dan als trainer. Te vaak zie ik dat mensen wel weten wat ze niet moeten doen, in plaats van niet weten wat ze wel moeten doen. Beperkende overtuigingen, aannames en gebrek aan zelfvertrouwen staan het ontwikkelproces vaak in de weg. 

Ik zet graag mijn creativiteit in om het leerproces zo effectief mogelijk te laten verlopen.
Mijn kernwaarden in mijn werk zijn:
  • Kwetsbaarheid
  • Passie
  • Creativiteit
  • Authenticiteit
Mijn persoonlijke missie luidt dan ook:

"Alles wat ik doe, doe ik met liefde, warmte en aandacht."  


Mijn Jeugd
Ik ben zeer gelukkig en veilig opgegroeid in Wessem, een pittoresk dorpje in Midden Limburg met nog geen 3000 inwoners.  Met mijn tweelingbroer ben ik de oudste van de vier zonen van mijn ouders.  Op mijn veertiende ben ik verhuisd naar Eindhoven, alwaar ik mijn middelbare school afmaakte op het Van Maerlant Lyceum. Daarna heb ik een jaar rond de wereld gereisd alvorens neer te strijken in Amsterdam. Aan de UvA heb mijn bachelor Economics and Business gedaan, daarna een master Business studies met een specialisatie in Human Resources.

Tijdens mijn studie organiseerde ik de MakeaMove Carrièreweek, daar is mijn liefde voor het menselijk gedrag geboren. Daarna liep ik stage bij MeetingMoreMinds (Strategisch en HR advies) en werkte ik onder meer voor Pruijs en Partners (Executive search) en voor Campus recruiter Veeneman en Brederode. Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan bij Qompas, een online uitgever van studie- en loopbaan orientatie programma's. In 2008 ben ik voor mezelf begonnen. De trigger om dat te doen was dat mijn vader, ongeneeslijk ziek bleek. Vanaf dat moment wist ik zeker - ik wil alleen nog maar dingen doen die ik geweldig vind. Dat is gelukt, en mijn vader heeft nog mijn eerste stappen als ondernemer kunnen zien.

Ik woon samen met mijn vrouw Irene en zonen Felix en Tibor in Maarssen. In mijn vrije tijd lees ik romans en ben ik graag in de natuur. Op vakantie vind ik het het gaafst om internationale fietstochten door Europa te maken. In 2007 ben ik met Irene in 6 weken tijd naar de Zwarte Zee in Roemeni√ę gefietst, dat was helemaal te gek. Elke dag de zon op en onder zien gaan en geen andere zorgen dan waar we onze tent op zouden zetten en wat we zouden eten.