Opdrachtgevers

Om een indruk te geven van de verschillende dingen die ik doe heb ik hieronder een overzichtje gemaakt van een paar opdrachtgevers en de projecten die ik in verschillende hoedanigheden doe of heb gedaan.


In mei 2014 hebben Brandstof en de Vrije Academie de handen ineengeslagen om de Allain de Bottons School of Life naar Nederland te halen. Een geweldig idee vind ik zelf, ik ben al sinds 2008 fan. Voor de School of Life geef ik als docent workshops over het thema "how to have better conversations" aan organisaties en particulieren.Via de Baak werk ik als trainer coach voor het Management Traineeship van Alliander. Dit traineeship duurt ongeveer 2 jaar maanden en de belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn bewustwording, communicatie en leiderschap. Ik zie de deelnemers ongeveer eens per maand en begeleid de trainingen, intervisie en on-the-job-coaching.


Voor Deloitte faciliteren wij, als GetNaked, 3 keer per jaar een onboarding week voor de New Hires van de Belastingadviestak. In een week geven wij workshops in verschillende managementvaardigheden en begeleiden wij een klantcasus. Om een indruk te krijgen heb ik een link gemaakt naar een blogbijdrage van een van de deelnemers.

Voor Syngenta doe ik performance coaching met werknemers die effectiever willen worden in hun werk.Met de dames van Soul at Work faciliteerde ik in 2012-2013 het management traineeship van Guidion. Gedurende anderhalf jaar begeleiden wij hun jonge talenten in hun persoonlijke ontwikkeling. Het worden van een krachtige professional die weet waar voor hij staat is het belangrijkst. Daarvoor doen we sessies op het vlak van talent, waardes, overtuigingen en missie en werken we veel met feedback. Daarnaast begeleiden wij de opdracht die zij als trainees hebben gekregen om de cultuur van Guidion te bestendigen voor de toekomst.Op de Hogeschool van Amsterdam was ik tot 2013 als coach/trainer betrokken bij de Minor Management van Creativiteit en Innovatie. In een half jaar maken wij een grote groep studenten zelfstandiger, creatiever en intrinsiek gemotiveerd. Het programma zit vol met actionlearning, coaching en prachtige projecten die de leerlingen volledig zelf vormgeven.


In de zomer van 2011 zijn wij als GetNaked met twee afdelingen van Nestlé Nederland op pad geweest om nieuwe marketingcampagnes met de werknemers te bedenken. Wij hebben de deelnemers losgeschud en begeleid in het creatieve proces. Divergeren, convergeren en presenteren in een notendop....

Bij de Rabobank begeleid ik werknemers bij hun outplacementprocedure. Gedurende trajecten van enkele maanden help ik ex-werknemers om een beeld te krijgen van  hun nieuwe toekomst en de stappen die daarvoor ondernomen moeten worden.

In 2010 en 2011 gaf ik een paar gedrags- en communicatietrainingen in naam van Span Training en Organisatie advies. Time Management en Creatief denken zijn daar voorbeelden van.

Voor Teamacademie heb ik in 2012  het vak verandermanagement aan de studenten van de HBO opleiding gegeven.


Bij Delta Lloyd werk ik samen met Marcel in naam van GetNaked voor teams die beter met elkaar willen samenwerken.